award.png.webp

UITREIKING 2006

Uitreiking 2006

home

Joop Bautz Security Award 2006

De verenigingen GvIB, PI, ISACA, ITSMF, NGI, NOREA en VBN hebben sinds 2001 een Award op het gebied van Informatiebeveiliging ingesteld. Deze Award draagt de naam van de in het najaar van 2000 overleden Joop Bautz.

Geen Professional award vanaf 2006
Tot 2005 werd de award uitgereikt voor de categorie "Professional" en "Jong Potential". De afgelopen jaren is gebleken dat het moeilijk was om voldoende inschrijving te krijgen voor de Professional categorie. De gezamenlijke verenigingen hebben daarom besloten om de award voor de categorie "professional" met ingang van 2006 niet meer uit te reiken.

In 2006 wordt alleen een Joop Bautz Award toegekend binnen de categorie "Jong Potential". De prijs voor deze categorie omvat een geldbedrag van 2000 euro. Alle Nederlandse (HBO-, WO-, Bachelor- of Master-) studenten kunnen meedingen naar de Award.

Winnaar bekend

Tijdens het Security Congres van 7 december 2006 is de Joop Bautz Award voor de vijfde keer uitgereikt. De genomineerde waren:

De jury heeft geoordeeld dat de Joop Bautz Award dit jaar is toegekend aan de jong professional:

Cas de Bie

Een foto-impressies van de uitreiking van de Joop Bautz Award 2006.

071206_WinnaarJBA_deBie[1]

Van links naar rechts: juryvoorzitter Pieter van Dijken, mevrouw Bautz en de winnaar Cas de Bie

071206_JBA_MevrBautz

De officiele Professional Security Award die door Mevrouw Bautz in ontvangst is genomen. Op haar verzoek zal deze een prominente plaatst krijgen in Apeldoorn in het oorspronkelijke gebouw van het Rijks Computer Centrum waar Joop Bautz werkzaam is geweest.

071206_genomineerdenJBA

Alle genomineerden voor 2006 bij elkaar.

Inschrijven

Inschrijving is mogelijk via deze link .

Contactgegevens

Secretariaat JBISA: Debbie Reinders

 Follow JBISA on Twitter Volg JBISA via twitter

Brochure JBISA

Close